Cumhuriyet Halk Partisi - Meclis Grubu

Meclis Araştırma Önergeleri
Toplam Meclis Araştırma Önergesi Sayısı: 2070
Başlık Dönemi Yasama Yılı Esas No Oku
İstanbul Milletvekili Aydın Ağan Ayaydın ve 20 Milletvekilinin, İstanbul Kağıthane ve Ayamama Dereleri üzerindeki imara aykırı yapıların dere yataklarını yok etmesi ve yoğun yağışlarda adı geçen derelerin taşması sonucu oluşan can ve mal kayıplarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/1 Oku
İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve 22 Milletvekilinin, spor sektöründeki siyasi baskı iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/2 Oku
İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve 23 Milletvekilinin, Türkiye'de siyanür ve benzeri kimyasal maddeler kullanılarak yapılan madencilik faaliyetlerinin neden olduğu çevre kirliliğinin ve olası kirlilik tehditlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/3 Oku
Konya Milletvekili Atilla Kart ve 19 Milletvekilinin, Konya Ovası Projesi'nin (KOP) revize edilmesi ve hayata geçirilmesine yönelik alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/4 Oku
Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin, Yalova'daki mevcut ve kurulması planlanan sanayi tesislerinin çevreye etkisinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/5 Oku
İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ve 19 Milletvekilinin, Riva Deresi ve havzasındaki kirliliğin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/14 Oku
Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve 21 Milletvekilinin, eğitim kurumlarındaki tarikat örgütlenmesi iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/15 Oku
Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve 22 Milletvekilinin, su kaynakları potansiyelinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/16 Oku
İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve 20 Milletvekilinin, İstanbul'daki su havzalarının araştırılarak havzaların korunması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/17 Oku
Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve 24 Milletvekilinin, Uludağ'ın doğal ve tarihî zenginliklerinin korunması, değerlendirilmesi ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi. 24 2 10/18 Oku